Købsvilkår Projektorpaerer.dk

Generelle købsvilkår for Projektorspecialisten og dens e-handelsbutik www.projektorpaerer.dk
Hjemmesidens aftale er aktuel og gældende i forhold til tidligere aftaler.
Aftalen godkendes af køberen i og med afslutningen af købet hos www.projektorpaerer.dk


Alle priser angivet på Projektorpaerer.dk opdateres kontinuerligt og gælder vores produkter, eksklusive fragtomkostninger og andre eventuelle omkostninger, i forbindelse med den valgte betalingsmåde. Priserne angives i danske kroner. Vi tager forbehold for eventuelle skrivefejl, og forbeholder os retten til at afvise køb relaterede til sådanne fejl.


Pris og betaling

Projektorpaerer.dk benytter følgende partnere, for at sikre betalinger via kreditkort og fakturaer. Klarna AB, Nordea Bank og Samport Payments Services AB.  

Vi accepterer følgende betalingsmåder
Kortbetaling – Visa, Visa Dankort & Mastercard
Faktura 14 dage gennem Klarna – Firma/Privat
Delbetaling via Klarna
Faktura stat/kommune 30 dage
Forskudsbetaling

Kortbetaling
Vi accepterer Visa, Visa Dankort & Mastercard
Transaktionen sker direkte ved købet, og al information håndteres af Nordea og Samport, for sikre betalinger. Ingen følsomme informationer behandles eller gemmes i forbindelse med køb på Projektorpaerer.dk

Faktura/delbetaling
Firmakunder og privatkunder kan vælge at betale mod Klarna-fakturaer inden for 14 dage. Fakturaen sendes efter levering til den angivne faktureringsadresse eller e-mail.
Gennem Klarna AB tilbyder vi også delbetaling i op til 24 måneder.
* Klarnas øvrige vilkår for fakturaer og delbetalinger gælder.


Ved bestilling mod forskudsbetaling leverer vi varerne, når pengene er indbetalt og registreret på vores konto. 
Forskudsbetaling sker til konto:
IBAN: SE21 9500 0099 6018 0549 3226
SWIFT: NDEASESS
Mærk betalingen med navn og ordrenummer. Betalingen sker da til Projektorspecialisten i Sverige AB i Nordea Bank. (Projektorpaerer.dk)


Vi tilbyder offentlige virksomheder muligheden for at betale fakturaer inden for 30 dage. For mere information om denne betalingsmåde, kontakt vores kundeservice.
Vi accepterer også betaling via elektronisk faktura (EAN)


Leverancer

Vi har daglige leverancer fra vores centrallager og kan i de fleste tilfælde levere dit produkt inden for 24 timer. Dette forudsat at varen er på lager, og at bestillingen er foretaget før klokken 14.30 (for levering dagen efter).
Hvis speditøren forgæves har forsøgt at levere dine bestilte produkter til en angiven leveringsadresse, sendes varerne videre til den pågældende speditørs nærmeste udleveringssted. 
Leveringsmåden kan ændres i tilfælde, hvor leveringen skal fremskyndes. I disse tilfælde kan bestilte varer fx leveres til udleveringssted i stedet for direkte til døren.


Fragtomkostninger

Vi leverer vores produkter med DHL Express, DHL Freight eller posten. Leveringen sker normalt til bestillerens angivne leveringsadresse. Levering kan ske til kundens nærmeste udleveringssted for posten eller DHL.
Fragtomkostninger er aktuelt 79 danske kroner ekskl. moms.


Elektronisk faktura / EAN

Offentlige virksomheder, skoler, stater og kommuner kan betale bestilte produkter via elektronisk faktura.
For at betalingsmåden kan benyttes, behøver vi et gyldigt CVR-nummer samt EAN-nummer, som er i overensstemmelse med bestillerens angivne oplysninger.
I tilfælde af fejl ved elektronisk fakturering sendes fakturaen manuelt til kunden. Kunden har ansvar for, at den manuelle faktura betales.


Garanti

Alle vores projektorlamper har en fabriksgaranti på 3 måneder (90 dage) fra købsdatoen. Ved garantispørgsmål skal reklamation foretages til Projektorpaerer.dk via e-post eller telefon. Projektorens serienummer kan forlanges for at reklamationen kan håndteres.  


En fejl opstår på grund af fejlmontering eller uagtsom håndtering fra kundens side.
En fejl, som opstår på grund af tekniske problemer eller fejl på projektoren.
En fejl, som opstår som følge af strømafbrydelse eller overophedning på grund af smuds/støv eller lignende.
Hvis serienummer eller garantimærke ikke findes, gælder garantien ikke.
Ved garantispørgsmål sender kunden selv produktet tilbage til os, for en gennemgang af vores teknikere. Kunden betaler for returneringen og har ansvar for produktet, indtil det er modtaget af Projektorspecialisten. Kunden kan blive kompenseret for fragtomkostninger af Projektorpaerer.dk ved godkendt reklamation.
Kunden har ansvar for, at varen returneres forsvarligt emballeret.


Reklamation

For at påberåbe sig fejl på varer skal firmakunder reklamere til Projektorpaerer.dk omgående, dog senest 30 dage fra fakturadato, samt returnere varen sikkert. Forbrugeren (privatperson) skal reklamere over fejl inden for rimelig tid, efter at fejlen er opdaget. Garantitiden for vores projektorlamper er 3 måneder (90 dage) fra indkøbsdatoen. Læs mere under garanti.
Reklamation over produkter uden serienummer godkendes ikke.

Firmakunder skal kontrollere alle varer ved modtagelsen for at verificere, at de er fejlfri. Hvis reklamationer indløber efter 30 dage, forbeholder Projektorpaerer.dk sig i forhold til firmakunder ret til at afgøre, om fejlen skal afhjælpes. I forhold til forbrugere (privatpersoner) afhjælper Projektorpaerer.dk for egen regning fejl, hvis det kan ske uden urimelige omkostninger eller ulejlighed for Projektorpaerer.dk I øvrigt henvises til forbrugerlovgivningens bestemmelser.
Kunden betaler selv retursending af varer ved reklamation. Kunden har ansvar for, at varen returneres forsvarligt emballeret.

 


Uafhentet forsendelse

Hvis bestilte varer sendes til kunden pr. efterkrav i henhold til aftale og ikke afhentes, debiteres kunden et fast beløb på 250 danske kroner inkl. moms.


Forbrugeren (privatpersonens) fortrydelsesret

Forbrugeren (privatpersonen) har ifølge forbrugerbeskyttelsen ved distanceaftale ret til at fortryde sit køb inden for 14 dage fra den dag, varen er modtaget. Projektorpaerer.dk skal så informeres inden for gældende tid for at godkende retursendingen. Dette gøres til vores kundeservice på telefon +46(0)18-4441022. (Alle hverdage mellem kl. 09.00-16.30) eller via e-mail{sp}info@projektorpaerer.dk
Når det gælder fortrydelsesretten, står kunden for fragtomkostninger tilbage til os (Projektorspecialisten). Varen skal returneres med al originalemballage og tilbehør, for at retursendingen kan godkendes.
Fortrydelsesretten gælder ikke, hvis varen er blevet brugt, eller hvis emballage eller tilbehør mangler. Tekst eller porto må ikke sættes direkte på originalemballagen ved retur. Varen skal returneres velemballeret.  Eventuelle transportskader som følge af utilstrækkelig emballering debiteres kunden.
Fortrydelsesretten gælder ikke køb foretaget af firmaer, offentlige virksomheder eller foreninger.


Risiko for varen

Risikoen for varen overgår til køberen, når varen er overleveret til transportfirmaet. Ved køb gjort af forbrugere overgår risikoen først til køberen, når varen er afleveret af transportfirmaet.


Personoplysninger

Projektorpaerer.dk følger den danske persondatalov og beder dig derfor om samtykke til, at vi behandler og gemmer personoplysninger i vores database. Alle oplysninger i forbindelse med registrering og køb hos os behandles af de ansvarlige for dette hos os. Alle gemte informationer vil kun blive anvendt til at fuldføre vores engagement i dig som kunde. Som forbruger har du ret til at få de oplysninger, vi har gemt om dig samt kræve, at fejlagtige oplysninger ændres eller slettes.


Kontraktkunder/konto med log-in

Log-in oplysninger (brugernavn og password) til kundekontoen for Projektorpaerer.dk skal håndteres, så de ikke kan bruges af uvedkommende. Hvis du giver dine log-in oplysninger til en anden, bekræfter du dermed, at den person har ret til at foretage bestillinger i dit navn, og at du har betalingsansvaret for sådanne bestillinger. For konto, som tilhører juridiske personer, anses samtlige personer, som har adgang til log-in oplysningerne til kontoen, at være autoriserede til at lægge bestillinger for den juridiske persons regning. Hvis du tror, at nogen uvedkommende har adgang til dine log-in oplysninger, påligger det dig umiddelbart at meddele det til Projektorpaerer.dk og at ændre dit password.


Bedrageri

Alle forsøg på bedrageri politianmeldes.